Säg ifrån 

Gick en tur runt sjön. Diaz springer lite framför, lite bakom är duktig på  ”Hit”, men märker hur han töjer på min inkallning! Snusar lite extra, gör en omväg och käkar lite blåbär innan han kommer. 

Vet att man inte ska ropa ”hit” fler gånger utan kommer han inte på första ska det bli nån form av konsekvens! Måste markera att det inte är okej! Tycker det är så otroligt svårt! Ni som har hund vet, ni som har barn ni vet oxå! Det är otroligt olätt att alltid göra rätt! 

Men kanske är det inte bara barn och hundar som ”töjer på gränser” och tar sig frihet. Även vi vuxna är mästare på det! På ett eller annat sätt! I vilka situationer accepterar du mer än vad du egentligen borde? Väljer att vara tyst för att du inte orkar ta diskussion? Och tvärtom, finns det situationer där du medvetet kliver över gränsen, tar lite för mycket för givet och töjer på gränser? Kan vara intressant att fundera över! ❤️

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s