Hotellhäng

Tagit tåget till Umeå. Känns megalyxigt med hotellhäng och hotellsäng! Det har gått tre veckor sen sist och imorgon är det dax för fortsättning på ”starta eget kursen”. Konstaterar att jag inte direkt har kommit så mycket längre i mina tankar och planer! Men det blir spännande att se vad dagarna kommer erbjuda!  

Uman serverar en trevlig kvällsbuffé..tar nyaste numret av Magasin Höga Kusten och sätter mig i restaurangen i närheten av tv:n. Går inte många minuter innan jag fångas av en låt! Känner ingen den! Kollar upp! Då rullar en reklamspot som N har gjort upp på tv:n! Kul! Nu är jag ett vittne på att den verkligen visas! 

Går upp på rummet kl är 21.00..Har tagit med hårinpackning, fotfil och nagellack, nån del av mig tänkte nog  att det blir mysigt att ha lite hotellspa! Men den delen får ikväll se sig som förlorare! Kanske får bli imorgon! Sängen känns just nu för lockande! Godnatt! ❤️

   
   

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s