Spring utan stress

När min kropp är i rörelse i skogen så flödar mina tankar lätt, kan tänka klart och det poppar upp allt möjligt som vill bli tänkt! Frisk luft, nytt syre! Popp Popp…tankar, reflektioner, lösningar, insikter! 

Tar jag några lugna djupa andetag innan jag ger mig ut, låter kroppen landa så blir resultatet av turen ännu ”bättre”! Lätt hänt att man stressar iväg på sin runda, man har tider att passa och andra saker som vill bli gjorda!   

För mig är det skillnad på att springa med tankar, springa ifrån tankar och springa ”utan tankar”! 

På en tur i skogen kan min avsikt vara att låta tankar tänkas! Men jag kan oxå se löpturen som en meditation! Bestämma mig för att försöka tysta ner poppet, fokusera på andetaget, se naturen och känna fotsteget! 

Kanske tänker du nu..MEN herregud hur orkar hon fundera över det här?! Det är väl bara att springa! Ja, absolut..säger jag då! Spring spring spring..men lämna stressen hemma! ❤️

  

  
  
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s