Snuttekärlek 

N är på älgjakt och vi ger oss ut på snuttejakt. Den måste ha ramlat ut påväg hem igår! Vi tar samma väg och jag kan på ganska långt avstånd ana den smutsgrå snutten som en gång i tiden var vackert rosa. 

Lyckan i ögonen och den långa kramen som utbyts i mötet mellan snutte och O går inte att missuppfatta. O visar ingen irritation, ingen besvikelse över att snutten varit på äventyr! Fascineras över att det kan bo så mycket kärlek, trygghet, glädje och tröst i en liten trasa! 

Vad blir budskapet i detta! Bemöt dina nära och kära som dom vore din snutte! ❤️ Bemöt alltid med kärlek! 

  

   
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s