Ren hund mer mys

Svett, sand, fett hår, jord under naglarna…allmänt skitig och sunkiga dofter helt enkelt! Känslan av att då bestämma sig för att ta en dusch är ju obeskrivlig! Lödder, vatten och doften av skön duscholja! 

En hund kan inte själv bestämma..den får så vackert bara anpassa sig. Kanske gillar sin hunddoft, kanske inte! Nu har jag stört mig på att Diaz luktar lite för mycket hund mer än en vecka! Så idag blev det lödder och dusch..han ser inte ut att njuta men tror han kommer gilla att lukta blomsteräng..om inte tror jag han kommer inse att ren hund innebär mer mys! ❤️

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s