Intervall med en främling

Vad utstrålar du när du är ute på din motionsrunda? 

Jag brukar i dom flesta fall heja och söka ögonkontakt! Dock inte gånger jag valt att springa med fokus inåt! Har insett att ett hej eller bara någon fras som ”vilken härlig morgon” väcker liv i både mig och den jag möter! 

Ibland är det någon som utbrister..”-Men vilken energi du har”..och vet ni vad som händer? Jag fylls av mer energi, bara av den lilla kommentaren! Så testa att bjuda på ett hej eller heja! 

Idag kom jag ikapp en tjej som hade ett tempo som var lite långsammare än mitt..så sprang om, Ossian tappar vante, hon sprang om, jag kommer ikapp och springer om, Diaz stannar och kissar, hon springer om, jag kommer ikapp och springer om! Sådär håller vi på! Ingen säger något och i mitt huvud kommer tankar..Hon måste ju tycka att jag är helknäpp och att det är superjobbigt att hela tiden springa om och sen bli omsprungen! Tillslut säger jag: Vad kul att springa intervall med dig! 

Får ett stort leende tillbaka och vi skrattar ihop! Vackert va?! Haha..skämt och sido..Det blev så mycket roligare och är det inte just det som träning handlar om! Det ska  vara roligt och kännas skönt! Både i knopp och kropp! Tack för sällskap! ❤️  

  
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s