Skogen våran kyrka 

Att säga att naturen ger energi låter rätt men att känna att naturen gör mig trött låter då kanske helt fel? Har flera gånger kommit på mig själv med att efter en utflykt i skogen så kommer tröttheten! Nån som känner igen sig? 

Man brukar prata om att naturen är helande och läkande..så kanske är det då inte så konstigt egentligen? Läkning kräver energi och energi finns i skogen, och när den finns kan kroppen börja processer! För mig låter just det super logiskt! 

Naturen bär så mycket kraft och healing. Vi behöver bara gå ut och ta emot! Att vara trädkramare låter i vissas öron helt absurbt! Men dom som hånar mest har nog inte testat! 

Visst, kan hålla med om att det kan se lite tokigt ut men det är för att vi inte är vana! Skulle våran kultur sett annorlunda ut och vi fötts in i ett samhälle där naturen var vår religion och skogen våran kyrka skulle det vara hur naturligt som helst! 

Erkänn, visst blir du sugen att gå ut och hälsa på ett träd? 😄 Testa och bara känn hur det känns..ställ dig vid trädet! Luta dig mot stammen, se och föreställ rötterna! Ta emot jordning, grundning och låt dig fyllas av universum! ❤️ 

Naturen är det naturliga! 🙏

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s