Första mötet

Vi har sett bilder och vi har sett film. Igår fick vi ses på riktigt! 

Bara några månader gammal men på något märkligt sätt väldigt trygg och självsäker. Styr omgivningen och lyckas få allt att kretsa runt sina behov utan att be om ursäkt. Leendet och blicken räcker för att alla ska smälta! Hon verkar inte speciellt besvärad över att låta 7 personer stå och vänta på resecentrum medan hon behöver ammas! Nänä…Är man hungrig så är man! 

Lilla O känns så stor..han tittar på sin kusin och en ”melodi av osammanhängande ljud” kommer ur hans mun! Vi vuxna förstår ingenting men lilla N börjar gråta! Jag skulle så gärna vilja veta vad han sa och varför hon blev ledsen! Men det får bli deras hemlighet! Efter gråt kommer skratt! Livet som liten är fyllt av kontraster! Precis som livet som förälder! ❤️

  

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s