Hösten som vacker musik 

Kanske har jag tjatat lite väl mycket om hösten men den är verkligen i sin prakt just nu! Den kör sitt finalnummer och levererar färger och former som jag inte kan få nog av! 

Lite som en konsert som öser ut dom sista tonerna, ger järnet och fyller publiken med en kalkad av toner så gör nu hösten lite samma sak, men med färger! Övergången från det gröna till det gula, orange, röda, bruna..allt sker ljudlöst och i samklang med varandra! Som en finstämd orkester där alla toner gör melodin och är kärlek till våra öron skapar naturens nyanserna det vackra och ger kärlek till våra ögon. 

Både den färgstarka naturen och den finstämda musiken påverkar oss positivt, smeker våra sinnen, fyller våra kroppar och gör gott! Och det bästa av allt det är helt gratis! Så börja fredagen med att fylla på så du har energi till att skapa en härlig helg! ❤️

PS. Vill du skaka kroppen, lyssna till ljudet av trummor och släppa taget om dina tankar för en stund. Brux ikväll klockan 17.00..oxå det helt gratis! Hade en tanke på att vi skulle vara ut och skaka men det blir lite för kallt, får bli till våren! 😄 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s