Medvetenhet och Kärlek

Vi tog en spontan grillning vid Hörnsjön igår. Termos, lite grillkorv till NO och varma kläder! Behöver inte vara mer komplicerat. Tittar in i den vackra elden och blir en aningens sentimental! 

”-Har du tänkt på att allt vi har runt omkring oss bara är till låns?”

N svarar utan att tänka..”Ja, vi lånar men frågan är vad vi lämnar tillbaka” 

Hans svar lever kvar i mig och jag låter tankarna få tänkas! Vad är det vi kommer lämna kvar? Vad gör vi med vår framtida natur och kommande generationers hälsa? Var är vi på väg? Jag kan inte ignorera känslan av obehag och känna sorg över hur vi människor förstör för oss själva. Samtidigt känner jag en stark känsla av att vara på rätt ställe. Pratar med vänner runt omkring och inser att vi är många som har liknande tankar och känslor. 

Vi har varit i en tidsålder där kunskap hämtas genom information, ”Jag tror bara det jag ser och som kan bevisas med logiskt tänkande”. En tidsålder präglad av konflikter mellan människor samt konflikter mellan människan och naturen. Vi har tagit saker för givna och satt oss själva först. 

Om vi skulle öppna upp, skifta fokus och låta ”Jag tror på det jag upplever” få ta mer plats. Börja känna istället för att bara tänka. 

Om vi börjar se världen så som den faktiskt är, så kommer vi inte att acceptera något annat än förståelse, kommunikation och harmoni. Vi kommer tillsammans kunna förändra, men det gäller att alla tar sitt ansvar.

Tror vi har god hjälp av allt som sker energimässigt just nu. (Det skriver jag med risk för att låta flummig, och just dom tankarna om energier kräver nog ett eget inlägg) 😉

”Lever jag det liv jag vill leva? Följer jag mitt hjärta? Vad är sant för mig?” är frågor som kommer bli svårare och svårare att gömma sig från. Vi utmanas att ifrågasätta våra grundvärderingar och om vi lever efter dem. Går vi emot vårt hjärta kommer tomhet och ”olycka” som ett brev på posten. 

Kanske idag är en bra dag att känna efter vem du är, vad du behöver och vad du kan göra för att hjälpa till i förändringsprocessen för en bättre framtid och skönare värld!  Både för dig själv och andra. 

Medvetenhet och Kärlek ❤️ Njut av dagen vänner! 
   

 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s