Meditera med mig! 

Snart dax att kliva ur trygghetszonen och göra det jag har passion för. Där hjärtat blir varmt, andetagen lugna samtidigt som energin kommer! Jag vill meditera mera! Men nej nej nej inte bara på mattan, inte bara med mig själv som sällskap! Jag vill göra det i samklang med naturen och i en cirkel med andra mänskliga varelser! 

Inte komplicerat, inte kravfyllt! I det enkla bor det vackra. (som Ernst brukar uttrycka sig) En meditationscirkel där andetag,  stillhet, rörelse och närvaro får ta naturens olika element till hjälp. Kanske även inkludera skak och kramar med träd! 😄 

Lockas du av att prova nåt nytt, lära känna naturen samtidigt som du landar i dig själv. Är du en person som har en längtan till skogen men inte kommer dig iväg? Ung, gammal, man, kvinna! Passar alla! Varma kläder, öppet sinne och positiv inställning. Att möta sig själv i naturen slår det mesta! 

Kommer köra ”prova på” inom kort! Så håll utkik om jag väckt din nyfikenhet! ❤️ 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s