Sålla bort och fylla på

På samma sätt som Facebook och statusuppdateringar kan stressa och skada kan dom utbilda, berika och framkalla tankeställare! Jag har en vän som skriver tänkvärt och otroligt klokt. Han lämnar mig inte oberörd. Läser ibland och sållar bort ibland. Ibland kanske man inte orkar bli berörd. Väljer vad och när jag vill ta in. 

Eftersom vi är mänskliga varelser som påverkas otroligt mycket av allt runt omkring oss så är det viktigt att sålla. Välja vad du plockar in i ”ditt system”. Finns dom som slutat titta på nyheter av den enkla anledningen att bara känna sig dålig till mods och att det skapar negativ energi. Kanske inte skulle funka om vi alla slutade att hålla koll på omvärlden. 

N tycker nog att jag har rätt tråkig filmsmak. Jag gillar komedi/drama och romantik. Min första fråga när film ska väljas..”Är det nån kärlek?!” För mig går film som saknar det bort. Jag tycker helt enkelt inte det är underhållande eller speciellt berikande. Det fyller sällan på med något positivt. Ikväll är N borta så jag väljer film helt själv! Blir garanterat någon romantisk komedi med feelgood känsla! Eller kanske det förresten inte blir någon film alls. Kanske det är tystnad jag ska fylla på med! Vi får se! Ha en skön kväll! ❤️

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s