Relationer 

Skulle vilja påstå att livet till stor del handlar om relationer. Till andra men framförallt till sig själv. 

Har man en dålig relation till till sig själv så är det inte lätt att få relationer till andra att fungera. 

Identifiera drömmar, åsikter, behov och hitta sina drivkrafter. Lära känna alla sina sidor, bra som mindre bra. Så otroligt spännande. Skulle vilja påstå att relationen till sig själv är den intressantaste och kanske även den svåraste! 

Men det är så otroligt härligt att stå upp för sin sak, känna sig trygg i sina åsikter men oxå bli ödmjuk inför vad man vill och kanske vad man skulle kunna förändra för att få ett ännu skönare liv. Både till sig själv och i relation till andra! 

För något år sen gick jag och N en relationskurs. Inte för att vi hamnat i kris utan snarare för att undvika fallgropar och få förståelse för varandra. Men jag skulle vilja påstå att det oxå innebar att man tittade på sig själv med andra glasögon och lärde känna sig själv ännu mera. Fick med oss ett Kommunikationsverktyg som bygger på ”tala/lyssna”…Funkar bra om vi hamnar i ett ”diskussions hjul” som är svårt att komma ur. 

Det är hur naturligt som helst att motionera, lära sig ett nytt språk eller träna på att flygfiska…vi går kurser i ta mig tusan alla möjliga konstiga grejer. Det här är minst lika viktigt om inte ännu viktigare. 

Nu har vi anmält oss igen! Utvecklande och kul! Fem tillfällen à 3 timmar ”egentid tillsammans”! Längtar och kan varmt rekommendera fler! Kolla in Sensus hemsida, kursen heter Prep! Kanske ses vi där?! ❤️ 

Visst ser vi läskigt lyckliga ut..kan det vara så att vi har Prep att tacka?! 😘 😘 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s