Kommer städa bort Matstörd och Träningsnörd! 

Man har hittat rätt och känslan känns bra. Så kör man på utan att reflektera så mycket kring det. Och varför skulle man? Eftersom det en gång kändes så rätt och var så bra..varför skulle man börja ifrågasätta och förändra? JOOO…allt är föränderligt och i rörelse. Att bli observant och medveten kräver vakenhet och närvaro. Min personliga tro är att det är viktigt att med jämna mellanrum ompröva sina beslut, åsikter och val. Följa sitt hjärta! 

Menar nu inte att man ska börja ifrågasätta allt och ”för mycket” hela tiden, det skulle bli tokjobbigt och kräva massa energi. Menar nog snarare att tillåta sig att acceptera och släppa taget om vissa saker och beslut som kanske gjort sitt. Kanske låter det helsnurrigt och jag förklarar som en kratta! Haha..men tänker lite att man ska ”Städa med hjärtat”! Relationer, beteenden, saker, beslut och val som man tagit och gjort tidigare här i livet! Kan gälla stort som smått. Låt dom få passera hjärtat emellanåt och ge dig tid att känna!❤️

I det allra mest perfekta liv skulle hjärtat konstant finnas med i allt, hela tiden! Men det kan vara enklare säga än det är att lyckas med. 

När jag startade min blogg Matstörd och Träningsnörd kändes det helt rätt. Namnet bara kom och landade perfekt. Nu känns det inte riktigt så längre. Det är dax att släppa taget och förändra (usch, jag som ogillar förändringar..till en början 😄). Bloggen kommer dock leva vidare men med annat namn! Vi får se vad det blir! ❤️  

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s