Bli vän med tvivlet 

Jag utmanas. Upplever lite tvivel från min omgivning och det tvingar mig att känna efter ännu mera! Verkligen känna..i hjärtat. Ni vet när man kommer med ett förslag eller väcker en idé och direkt får positiv respons..då funderar man inte så mycket mera. Man ser inte hindren utan det är lätt att bara tuta och köra. Dom hinder som finns kan man bokstavligen hoppa över. Men hur jobbar man med tvivel? 

Tänker att om jag försöker bli vän med tvivlet runt omkring och istället för att jobba emot se vad jag kan dra nytta av. För tvivlet bär ju på sin kunskap och sina erfarenheter. Så om jag låter mitt hjärta styra, plockar in lite tvivel (läs andras erfarenheter), knyter näven och tillsätter lite mod kan det nog bli hur bra som helst! Faktiskt, det känns som en spännande blandning.  

Tog en morgontur med Diaz. Hittar min glänta och iaktar. Ser det vackra i en liten jordplätt med barr och löv. Låter hela min uppmärksamhet vila i marken och slås över att man kan hitta det vackra i och överallt! 

Njut av dagen och se det vackra! ❤️

  

  
  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s