Affärsutvecklar 

Hade igår ett otroligt inspirerande möte med en affärsutvecklare. Tack Åkroken! Han såg inte hinder någonstans! Jag bubblade på om mina drömmar och visioner. Han kompletterade, såg möjligheter och  poppade grymma idéer och fick mig att lyfta blicken. Fick massor med inspiration och motivation. 

Att sitta ensam på min kammare med min idé kan känts tryggt! Nästan lite väl bekvämt har det börjat vara. Men dock emellanåt svårt att komma framåt. Säger bara Ohoj vilken kraft det blev när jag vågade bjuda in till riktig feedback. Känner att jag hittat stigen och är på rätt väg! Nu gäller det bara att fortsätta följa mitt hjärta och formulera min tjänst! 

”Fråga dig inte vad världen behöver. Fråga dig vad som får dig att börja leva, och ägna dig åt det. För det som världen behöver är människor som börjat leva.” (Howard Thurman) 

Ps. Vill även rikta ett stort tack till gemsamlaren som Åkroken erbjöd lilla O. Den räddade mötet och höll honom sysselsatt dryga timmen. Kan vara en produkt att utveckla och göra ännu mera barnvänlig. Eller är det så att vi ibland gör saker och ting mer komplicerade än vad det behöver vara? Gemsamlaren kanske inte alls behöver utvecklas, den kanske är perfekt precis som den är! Kanske den gick hem och var så underhållande precis för att den fick ”vara sig själv” utan allt för mycket anpassning. Tål att tänkas på! Har iallafall fått ett uppslag till en julklapp! ❤️ 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s