Jag vill oxå sjunga

Imorgon blir jag 39 år och idag blev jag firad av närmaste familjen. En egen yxa, jippi! Blommor och trevliga kuvert. Innehållet i mamma och pappas kuvert har jag dock inte smält än. Att dom är bäst och bland det generösaste människor jag känner visste jag redan men att dom var såhär tokiga..Tusen tack gånger hundra! 

Ps. En tanke som slog mig…När man sjunger för födelsedagsbarnet för vems skull gör man det? Måste ärligt erkänna att jag personligen tycker det är lite smått jobbigt att sitta ner med allas blickar och bara lyssna. Skulle vilja ändra på den traditionen. Jättegärna sång..för det gillar jag, men varför inte att man sjunger allihopa. Det skulle vara härligt, att även den som fyller år får vara med! ❤️ 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s