Quality Hotel & Resort Frösö Park

Ni vet när man kommer till ett ställe och känner direkt ”Åhhh härligt, det här gillar jag. Hit vill jag tillbaka”. Smakfulla rum och skön atmosfär. Naturen in på knuten och allmänt trevlig stämning på hela hotellet! Friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat.

Startar morgonen med ett varv på Trailbanan. 5 kilometer uppmärkt stig direkt utanför dörren. Ett stort plus för upplägget att räkna ner kilometer istället för räkna uppåt. Konstigt, men det kändes lättare att springa! En välbyggd militärhinderbana, öppna ytor och ett välutrustat gym. Fick en rundvandring på Spa:at som kommer stå klart i början av december. Påkostat och med allt man kan önska och lite till. 

Konferens avdelningen är stor, personlig men ändå väldigt stilren. Som gjord för kreativa möten. 

Vi checkar ut och börjar direkt att kolla i kalender efter en passande ledig helg för ett återbesök! ❤️  

          

Annons

En reaktion på ”Quality Hotel & Resort Frösö Park

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s