Ska jag komma till dig? 

Nu är det onsdag igen, dax för lunchyoga med härliga människor. Jag åker ut till företaget och det första ord jag möts av är: 

”-ÄNTLIGEN, som jag har längtat.”

Flera av dom jobbar ute i parkerna och gör fint för oss och en del av dom ser till att vi parkerar rätt! En halvtimme avslappning/rörelse och andning! Kan verka kort tid men det räcker gott och väl för att stressa ner, landa i kroppen och låta tankarna ta paus. Någon somnar och det ser jag bara som ett bevis på att stunden behövs. Det är i stillhet och tystnad som kroppen talar om vad den behöver! Är den trött behöver den vila. Så våga stanna upp och ge dig tid för att lyssna, skulle du råka somna..jammen gör då det! 

Otroligt inspirerande att få leda den här gruppen. Det blir ett skönt energiutbyte och skulle gärna vilja göra det mera.

Så har du ett företag och skulle vilja ge dina anställda en stund ”energi” så kommer jag gärna ut till er. Lokalen behöver inte vara märkvärdig och böka på med ombyte gör vi inte heller. Nää, vi kör lite mentalstyrketräning och öppnar upp för närvaro med andning, rörelse och tystnad. Garanterat ett uppskattat inslag i allt buller, bang och fyllda kalendrar! ❤️ 

Skicka ett mail så hittar vi en tid! 🙏 

Madelene.sundberg76@gmail.com 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s