Lördagslyx

Påbörjade en köttsoppa igår..slutför idag! Kl 13.45 anländer tjejerna från Umeå med tåget. Vi försökte få till en dag när hela gänget kunde men det är rätt omöjligt! 50 % kommer. Dom andra 50 % kommer vara saknade. 

Hade jag ägt röd matta hade den rullats ut på perrongen. Vi ska mysa på i massor av timmar! Vad vi fyller timmarna med att göra är rätt oviktigt känns det som, bara vi ses och får surra, fnittra och prata om livet! Har hintat dom om att ta kläder för skogen, så vi ser om regnet håller sig borta! (Även om regn oxå är ett väder..kräver bara andra kläder) 

Välkommen till Ö-vik tjejer! ❤️ 

 
   

Annons

2 reaktioner på ”Lördagslyx

    1. Ja..det kändes verkligen verkligen inte bra att klippa bort dig! Fattar egentligen inte varför jag gjorde det! Mest för att det inte skulle bli missförstånd! ❤ Förlåt! Du var otroligt saknad! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s