Gott! 

Vaknar med huvudvärk. Andas, försöker slappnar av, accepterar och dricker massor med vatten. Inget hjälper. Det är verkligen oskönt och stundtals vill jag bara blunda och blir nästan lätt illamående. Men det går lite i vågor! Har nog alltid haft lite svårt att ”erkänna” när jag inte mår bra. Både för mig själv och andra. Slätar gärna över och vill inte gnälla. Men tror jag blivit snällare med mig själv med åren. Grejen är att det sällan blir så mycket bättre i huvudet av att jag ligger och vilar. 

Vi åker ut till stugan, syre gör gott. N plockar svamp, av dom finns det gott.

Fikar och firar far. N får paket som luktar gott, på temat ekologiska oljor till skägg och ansikte. Till stan går på yoga, det gör gott. Middag och firar ännu mera far, det var gott! 

Nu ska jag krypa i säng och håller tummarna att jag får vakna utan huvudvärk. Sovgott! ❤️

     

 

Annons

En reaktion på ”Gott! 

  1. Vet hur du känner. Hade samma typ av huvudvärk igår och i natt. Klev upp tidigt i morse och tog en Treo. Somnade om och vaknade som en ny människa. Treo – tips från mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s