”-Läget Madde?”

”-Hej! Hur är läget Madde?”

Får frågan på Facebook från en kompis i Umeå. Känner ni igen att man på den frågan ibland bara svarar på autopilot! Typ: Jommen det är bra..det rullar på, snart jul, ska ta fram julstjärnan, men var är snön, behöver nya löpskor och imorgon ska vi kanske gå på bio. 

Hmm..Inget fel i det svaret, ingen osanning och inget påhitt! Men jag valde att ta tillfället i akt och för min egen skull ta frågan lite djupare. Låta mitt hjärta ta mer plats och svara därifrån. ”Hur ÄR läget?”  Ibland gör jag det i stillhet och i meditation, eller under en löptur. Men ibland kan det vara nyttigt att formulera känslor i ord, oavsett om det som kommer klingar positivt eller negativt.

Att identifiera sin status, lite som att besikta sig själv! Stanna upp. Var är jag i livet? Hur mår jag idag? 

Mitt svar till min kompis blev djupare och mer insiktsfullt! Tror svaret betydde mer för mig än vad det gjorde för henne! Tack för frågan fina J! ❤️ 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s