Hjärtats röst

Att vara vilsen och sökande tror jag ligger i våran mänskliga natur. Strävan efter att hitta balans, skapa harmoni och må så bra som möjligt! Sökande efter kärlek, glädje och lycka! Sökandet utanför sig själv känns vanligt och behöver inte vara fel. 

För vi behöver ta ansvar över våran yttre svär, se över jobb, relationer och miljöer och sen aktivt förändra och påverka det som inte är bra. Men hur ska vi veta? Hur ska vi veta vad som behöver förändras och hur ska vi göra? 

Jag skulle säga tystnad, stillhet och tomrum! Då är det iallafall lättare att höra hjärtats röst! Igår när jag höll yogapass för en grupp så kände vi på tystnaden. Vi lät allt bli knäpptyst! Det kändes otroligt häftigt, man skulle kunna hört ”den där knappnålen falla” och det var som om man kunde ta på energin! 

Hur ofta känner du på tystnaden? Om svaret är  ”-Inte så ofta!” Så testa! Stäng av alla ljud och fokusera på en enda sak. Lyssna på tystnaden! Hur låter den? 

PS. Och bli inte rädd om det inte bara blir lugnt, skönt och stilla. Det är mycket möjligt att din hjärna försöker överrösta ditt hjärta! Men som med allt annat här i livet kan det behövas träning. Så lika bra att börja! ❤️ SatNam 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s