Blått är flott 

Igår pratade jag med en vän och vi kom in på ämnet barn och deras olika faser. Hans barn börjar bli stora, klarar sig mycket själv och föräldrarfunktionen har förändrats…och ojoj så fort det har gått! Många barnföräldrar man träffar, säger just det..”herregud, vart tog tiden vägen?” 

Tänker på våran lilla kille som växer så det knakar och utvecklas och lär sig saker i rekordfart! Det är en otroligt rolig tid just nu. En del av mig vill sätta på paus, eller iallafall slowmotion och bara hinna njuta. Stanna i dessa underbara härliga ögonblick som uppstår och samtidigt vill en del av mig såklart framåt. Uppleva mera och nya saker. Konstaterar att tiden är vad den är och det enda jag kan välja är vad jag gör av den. Det är inte alltid lätt men jag har mina små knep och verktyg som hjälper mig att vara närvarande! För det är i närvaro som tiden kan upplevas! 

Morgonens guldkorn…tystnad tystnad tystnad..oj, vad skönt med tystnad! Vad härligt att lilla O roar sig själv! Men var är han??? 

Tror bilden säger mer än ord! Haha..nu vet han hur blåa pennor smakar! 

Upplev och njut av dagen vänner! ❤️

  

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s