Det är kärlek 

Det bubblar i magen och jag fryser även fast jag har krypit ner i hotellsängen med morgonrocken, tjocksockar och två täcken! Nåt som inte stämmer..mår inte bra! 

Jag som tänkt vara kvar till lördag. Men inte såhär, nu vill jag bara hem hem hem. Körde bilen vi sålt till köparen här i Östersund och planen var att åka kollektivtrafik tillbaka på lördag. Kollar tågtider och bussar..känns inte lockande att vänta och byta massor när man mår som en räv. Precis när allt känns hopplöst skickar N ett sms. 

”Jag hämtar dig i Sollefteå”. Vad säger man? Det är Kärlek, tack! 

Får skjuts till stationen av bästa H, han har plockat ihop en liten påse med frukt, skorpor och medicin. Det är Kärlek, tack! 

Bussresan gick bra även om jag gärna varit utan alla kringilikrokar. Satte mig längst fram och kunde då på nära håll iaktta busschafföreren. Vilken kvinna! Hennes energi och positiva bemötande till alla som steg på gav mig lite att tänka på..Tänk om alla bemötte sin omgivning som hon. Jag utser henne till dagens positivaste person! Ångrar att jag inte hann säga det till henne. 

I Sollefteå möts jag av mina två killar..och väl hemma möts jag av en blombukett! Nils du kärlek! ❤️

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s