Fjärilar i magen 

Pratade imorse med en nykär vän med fjärilar i magen. Fick ta del och leva mig in i hennes nyförälskelse. Den bubblande känslan av nyfunnen kärlek. Underbart och så härligt! Första kyssen, blickarna, sms och gulliga små handlingar. Det häftiga var att jag påverkades av hennes energi och fick en sån otrolig kärleksboost!

Efter fyra och ett halvt år har ju kärleken vuxit och blivit något annat..Starkare och djupare på många andra plan. Fortfarande kyssar, blickar, sms och gulliga handlingar men kanske inte alltid med samma innerliga närvaro!

Nu finns det även andra praktikaliteter och andra åtaganden som kräver sitt, vilket är helt normalt! En känsla av trygghet och en känsla av självklarhet finns, vilket är häftigt. Men vi bör nog alla passa oss för att hamna i fällan när vi börjar ”ta varandra för givet”! En relation kräver aktivt jobb för att hållas levande.

Min personliga tro är att om vi skulle låta blickar mötas och om ögonkontakt fick tillhöra vår daglig rutin skulle våra hjärtan vara öppnare. Förståelsen större och konflikter mindre. Att se och bli sedd skapar samhörighet.

Så varför inte se din partner djupt i ögonen ikväll och kyss till som det vore första kyssen.

Till N, jag älskar kärleksjobba med dig och till min nykära vän, njut av kärlekens fjärilar och låt hjärtat svämma över.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s