Kokong

Jag kan utöva egen yoga hemma och leda yoga för andra men att gå på ett pass, bli ledd och helt släppa taget är underbart.

Atmosfären, miljön, doften och människorna. Alla där med samma avsikt. Förena kropp, själ och få en stund för sig själv. 

Andas in, andas ut. Kroppen får landa och tankarna stillas. Vi stannar länge i positionerna och låter kroppen släppa spänningar. Försvinner in i avslappning och lägger fokus på andetaget. För varje utandning större avslappning. Plötligt kan en tanke dyka upp och störa, vilket är helt normalt men andetaget hjälper oss tillbaka.

Som i allt annat kan dagsform påverka upplevelsen..men Åhhh, idag var en dag när tankarna verkligen tog paus hela passet.

Avslappningen gjorde kroppen viktlös, flöt ihop med underlaget och kände mig totalt konturlös. Varm, lugn och omsluten av filt. Snälla låt tiden stanna och låt mig ligga kvar!

Pling Pling Pling  – Dax att komma tillbaka till rummet och tillbaka till kroppen!

Har aldrig legat i en kokong men på nåt vis fick jag för mig att känslan är lite densamma. Varmt, skönt, tryggt och totalt avslappnat. 

Haha..googlar på kokong och läser *hölje som vissa insektslarver spinner omkring sig*…Hmm, tog lite udden av känslan men sak samma, det var helt underbart!

Tack Ulrika för en skön yogastund! ❤️ 


 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s