Vikten är fröet

Vi har nog alla våra svaga punkter i kroppen. Punkter som ger sig till känna när vi på ett eller annat sätt hamnar i obalans. Ibland kanske det helt enkelt beror på att vi missköter oss och inte visar kroppen hänsyn och lyssnar på behov.

Vi blir trötta om vi sover för lite, vi blir arga om vi är trötta. Att vara arg tar energi och av låg energi blir vi trött. Äter vi dåligt börjar magen krångla och börjar magen krångla sänks vårt immunförsvar och vips börjar vi dra på oss inflammationer!

HEPP HEPP..Allt hör ihop och därav viktigt att försöka så gott det går hitta fröet och orsaken till varför kroppen krånglar och hamnar i obalans.

Oj, blev ett långt intro för att hamna där jag skulle hamna, på min häl! Jag har fått en hälsporre! Den smög sig inte på utan den uppenbarligen bara pang boom bosatte sig i min fot utan förvarning!

Hade jag varit lite mer lyhörd och klok skulle jag kanske kunnat förebyggt lite men hann inte med. Förmodligen är tidigare handlingar och möjligen arv orsak. Men största förklaringen att sporren dyker upp nu är att jag av helt förklarliga skäl gått upp i vikt.

Det skapas en större belastning på mina fötter. Så fröet är en ”övervikt” som jag i nuläget varken vill eller ska göra mig av med! Förlåt kroppen, men jag kommer bli ännu tyngre!

Så som situationen är nu och tills jag hamnat i viktbalans behöver kroppen hjälp att bota symptomen.

Har hittat min hälsporre medicin och den heter stötvåg hos Charlotta Alavaara! En behandling och shit viken skillnad..snygg rosa tejpning ingår! Rekommenderas varmt till alla som på ett eller annat sätt hamnat i obalans och lider av en hälsporre! ❤️


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s