Hjälp hjälper 

Finns några saker som stressar mig enormt. Banken är en. Att placera, spara och se över ekonomin kan vara lätt ångestframkallande. Vilket innebär att jag är en mästare på att liksom skjuta sånt på framtid. Ta det en annan dag liksom..

Men för nån vecka sen hade jag vid nåt svagt, eller kanske stark ögonblick ringt och bokat en tid. Väl där känns det rätt okej, vi börjar prata och titta på nuläget, prata om framtiden och fundera över förändringar i sparportföljen! 

Sen börjar vi titta på hur det ser ut i världen, räntor, pensionsspar, aktier och fonder. Nu blir det jobbigt igen. Att ta beslut om sånt jag idag inte vet och är det minsta intresserad av att sätta mig in i. 

Min lösning brukar i mycket vara att gå på känsla och följa hjärtat. Just i dessa frågor är det som att hjärtat bara vägrar hjälpa till.

En lösning är ju att gå helt på bankens rekommendationer men nja. Känns nog inte riktigt bra. En annan lösning är att sätta mig in i allt själv och landa i bra beslut..Ojoj, känns tung och tråkigt..

Så vad finns det mer för alternativ? 

Det bästa naturligtvis måste ju vara att ta med nån som kan mer än jag, nån jag litar på och nån som vill hjälpa mig! 

Jag ringer pappa! Så nu har vi bokat ett nytt möte nästa vecka! Kanske inget att skryta över att man snart är 40 år och tar med sig pappa på banken för att man inte själv är vuxen nog (eller läs mycket hellre; för att man inte är intresserad och har kunskap nog i ämnet) 

I vilket fall som helst känns det faktiskt inte alls det minsta ångestframkallande att gå på bankmöte nästa vecka, snarare tvärtom! ❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s