Middag ute 

Häromveckan var det lite tjafs och krångel runt middagen. Ossian ville inte äta och jag föreslog då att vi skulle lägga maten i en låda och gå på utflykt och äta ute. Idén blev succé och jag kände mig mäkta nöjd. 

Inser dock att det kan skapa problem oxå. Nu vill han typ äta sin middag ute varje kväll. Och det är inte alltid det finns tid för det. Igår gick vi dock inte ända upp på berget utan stannade i trappen! Han var nöjd med det oxå! Imorgon kanske balkongen duger! ❤️ 


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s