Inte tråkigt

Har bestämt att torsdag ska bli dagen när ett form av veckostäd ska äga rum. Inte något superavancerat megastäd utan lite plock, dammtorkning, dammsugning  och en ”valfri”..idag blir den valfria renbäddning. 

Pratade med en kompis förra torsdagen och bekände för henne hur otroligt tråkigt jag tycker det är att städa. Men hur otroligt roligt jag tycker det är att ha rent och fint omkring mig. 

Hon skickade mig då ett peppande städ sms med tips, sköna råd och positiva tankar. Jag plockar fram och läser. Sätter igång Spotify och hux flux så har vårt hem bytt känsla från dammigt och rörigt till rent och fint.

Kombinationen av såpa och den eteriska oljan (som man droppar i städvattnet) sprids härlig doft i hela lägenheten. 

Jag är nöjd och konstaterar att det faktiskt inte är så tråkigt att städa. ❤️

Nu kan vi välkomna fredag och helgen! Har jag tur kommer Nils med några snittblommor om inte får jag införskaffa själv. 😂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s