Dagen

Det är verkligen inte ofta jag tillbringar dagen i en säng, utan att vara sjuk. Dom största utflykterna som gjorts är till toaletten och ultraljudsrummet. Spännande att rullas ut i korridoren, få ”frisk luft” och fylla på med lite intryck. 

Enorm påpassning, service, sån värme, omtanke och personalen är fantastisk. Många vi känner igen sen förra gången. Vi är i trygga händer.

Att säga att det här är en önskvärd situation är att ta i. Ville för allt i världen inte hamna här, men någon del av mig har nog ändå haft det lite på känn. Även om hoppet att kroppen skulle vara mer förberedd den här gången när allt skett på naturligt sätt. 

Får bromsmedicin till imorgonkväll och efter det finns inte mer att göra. Då är det kroppen och lilla Assar som bestämmer vad som sker. Är nog rätt inställda på förlossning men vet oxå att allt kan hända, vända och mirakel ske. 

Både jag och Nils känner oss konstigt nog rätt lugna, pratar mycket och försöker fokusera på dom positiva tankarna. Vad som än sker så är det bara att acceptera planen, andas och följa med. ❤️ 

Jag bjuder på en ”selfie” med trötta ögon, rödblommiga kinder och snyggaste landstingskläderna! Han därbakom bjuder på leendet. Vi kompletterar varandra! 😍 

Annons

2 reaktioner på ”Dagen

  1. Hej kära Du!
    Vi på färdtjänst sitter på en bänk i Kramfors och sänder varma och ljusa tankar till Er!
    Hjärtliga hälsningar från dina trogna yogaelever Elaine Mari och Åsa 💖💖💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s