Hej yoga och syre! Hejdå huvudvärk! 

Vaknade med lätt huvudvärk. Boven kan heta tandgnissel eller beror det på nåt annat, gör ingen djupare analys utan konstaterar bara att det dunkar. 

Ibland kan sova mera och vila vara lösningen, men faktiskt för mig är det sällan så. Frisk luft och lite yogaövningar som ryggflex och nackrullning brukar vara bättre medicin och får igång cirkulationen till huvudet. 

Regnet ligger i luften, mycket syre och vi får uppleva en magisk soluppgång. Diaz hittar en stor pinne som han släpar med sig typ hela vägen. När vi kommer tillbaka hem vill han ta med den in..lite rolig syn när det liksom tar tvärstopp pga att den är för lång. 

Säger ”loss” och han släpper den motvilligt. Nu står den lutad mot väggen nere vid porten. Ska bli intressant att se om han kommer ihåg den till senare.

Eller kanske mer intressant att fundera över om den överhuvudet är kvar. Inte omöjligt att nån ordningsam granne flyttat den.

Det är fredag och bara det kan göra gott för humöret. Huvudvärken har nästan försvunnit och att det regnar gör ingenting. ❤️


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s