Vänskap som består 

Känner att bloggskrivandet varit en aningens glesare och mindre frekvent den sista tiden. Anledning och orsak är flera men en kan vara att jag skaffat mig en vacker skrivbok och hänger en hel del där. 

Finns något fint med att dela tankar men det finns oxå något fint med att behålla dom för sig själv. Just nu kretsar livet mycket kring den växande magen, järnvärden och allt annat härligt som tillkommer under graviditetens upplopp. 😂

Men idag kom liksom lusten för att dela. Inte för att på något sätt skryta över hur fina vänner jag har och hur fint dom ordnat. Utan känner mer att jag vill ta tillfället i akt att faktiskt få sätta ord på tacksamheten över fin vänskap. 

Livet är föränderligt och så även vi människor. Vi är inte samma person idag som vi var för 20 år sen. Våra liv kantas av olika upplevelser och händelser som utvecklar och formar våra liv. 

Vi möter hela tiden människor som alla på ett eller annat sätt gör avtryck. Vissa möten blir intensiva och i korta perioder, andra möten blir längre och vissa till och med livslånga. 

Tittar mig runt där vi sitter samlade och äter hotellfrukost. 

Blir rörd av tanken på att dom nu fixat och vill fira mig för jag fyllt 40 år. Egentligen borde det vara jag som firade dom. Jag uppskattar verkligen att jag får vara en del i detta tjejgäng. Tack mallan för att du för drygt 20 år sen bjöd med mig och lät en liten junior som jag hänga med er större tjejer. 😘

I vissa perioder har vi umgåtts mer och i vissa perioder mindre, precis så vänskap måste få vara. 

Men en sak är säker, finns så mycket trygghet, klokhet och värme i denna skara och jag tror på riktigt vår vänskap kommer hålla i sig livet ut. Den känns liksom självklar och rätt på ett speciellt sätt! 

Kramar till Tjejerna Nr 1 som var med men även kramar till er som inte var med, tack för det fina ni ordnat! ❤️


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s