”Smör-Latte” snart på menyn

Tycker verkligen att Övik fick ett lyft sen Espresso House flyttande in. Vi behövde ett café med bra öppettider och skön atmosfär. Har suttit där rätt mycket sen jag börjat jobba. En perfekt arbetsplats. Man kan sitta ostört och bekvämt men oxå se och träffa folk.

Att gå dit och fika förgyller även vardagen för vår lilla familj. Mysigt, avslappnat och gott. Ossian älskar gå dit. Att fika för honom är att få köpa en youghurt..som han gärna vill betala själv och även spara kvitto – Ordning och reda ska det vara!

Jag gillar deras cappuccino med havremjölk och är numera även glad över att lyckas få över Nils på havresidan.

Känns i hjärtat bättre än vanlig mjölk och har grottat såpass mycket kring mejeriprodukter att jag personligen känner övertygelse om att försöka minska och dra ner på dom gynnar hälsan.

Hemma gör jag gärna kaffe med Ghee. Det är typ klarnat smör. Tar en klick i kaffet och sen ner mixern så vips har jag fått en ”smör latte”. Testa vettja! Tror faktiskt det är en tidsfråga innan det dyker upp på kaffemenyn på espresso…😄

Har du aldrig hört om Ghee, – googla..supergott, nyttigt och kan användas till typ massor!

❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s