MammaMåndag

Måndagar är det ”mammajobb” hela dagen. Idag oxå hela kvällen, då Nils jobbar över. Vi åker till Oslo på torsdagsmorgon så planen är att vi ska försöka klämma in en hel arbetsvecka på tre dagar!

Åker till Stor&Liten för att ge stimulans till både barn och mig själv. Det är mycket värt att låta spring i ben få utlopp men måste erkänna att det suger kraft att ta sig dit.

Det här med att klä på, packa ihop, in i bil, ut ur bil, klä av..Det blir liksom ett PROJEKT! Blir lite full i skratt åt mig själv när jag i farten grabbar tag i en blöja och lägger i jackfickan..Jag är katastrofalt dålig på det här med fin välpackad baby/barnväska, små plastlådor med frukt&kex, våtservetter och plastskedar i olika färger. Nä..Där finns mycket att lära – Även om jag känner jag klarar mig galant utan! 😂

När man väl kommit till Stor&Liten är allt frid, fröjd och mysigt. Men sen slår det aldrig fel, spelar ingen roll hur länge man varit där..Det blir alltid diskussion när man ska åka hem!!!!! INTE NU..Bara en liten stund till…SNÄLLA!

Väl i bilen känner jag mig nöjd…gick okej idag! Båda barnen bältade och jag sluter ögonen och andas ett extra andetag – Brukar rätt ofta göra det!

Tidigare frågade Ossian varför jag inte startar bilen. Det har han slutat med – Han vet att jag andas och han är liksom helt okej med det! Har fått för mig att han oxå tycker det är rätt skönt med en paus!

Imorgon är det förresten Barn och Familjeyoga på sliperiet igen för den som känner för en mysig stund och manad för ett PROJEKT! 😘

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s