Hej Tisdag!

Igår istället för att läsa saga läste jag upp blogginlägget om Storebror för storebror!

Resultatet blev som det brukar bli när vi läst en bok klart..”Mamma, läs den igen”

Själv väljer man hellre ny bok men av nån märklig anledning är det oftast som oftast att läsa samma som är mest önskvärt här hemma.

Så jag läser inlägget igen och låter det samtidigt bli ett samtal oss emellan. Inlägget liksom öppnade upp för reflektioner vilket var kul!

Imorse när vi vaknar läser vi det igen och då är även pappa med. (Han är ingen flitig blogg-följare direkt) Så jag frågar om jag ska läsa något mer inlägg…vi ligger i sängen och jag läser morgonsaga för familjen från min egen blogg. Hur märkligt är inte det?!? 😂

Brukar faktiskt inte gå tillbaka och läsa mina texter. Är mer som en dagbok som liksom rör sig framåt! Skriver vad som fyller mig i stunden. När jag läser inlägget ”godmorgon – livet är en gåva” känns det jättekonstigt!

Blir nästan obekvämt och upplever lite ”halleluja varning” med klyschiga formuleringar…

Men när det skrevs så kändes det så rätt! Jag var så mycket i den känslan! Idag är livet lika mycket gåva som då men kanske inte lika djupt och filosofiskt. Idag är det åtaganden, logistik och planering som har mitt fokus!

Drar en slutsats att dagsform, inbokade aktiviteter, känslostatus, väder, sömn och massor av annat är det som sätter orden i bloggen!

Då är då och nu är nu!

Rätt skön insikt att allt är föränderligt. Vi är konstant i rörelse och påverkas av allt vi omges av! ❤️

Nu dax för en smör-latte, gillade det igår..och vet att jag gillar det idag…så ingen regel utan undantag! 😂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s