Måndag 26/2

Tokjobbig natt för båda med hosta och grin. Det enda som funkat för Assar har varit att bära, vanka omkring och vagga fram och tillbaka.

Eftersom Ossian hade bråttom till världen så är hans svaga punkt lungorna. Sätter sig alltid där, djup obehaglig hosta! Låter både ont och jobbigt. Så vila, stärka och liksom acceptera att sjukdom hör till…Nu bygger vi upp immunförsvaret..Tjohoo, bra för framtiden.

Satte båda barnen i vagnen. Frisk luft, massor med kläder och ett mål inställt på Coop för att handla.

Ett minne som jag har sen liten är att jag fick en serietidning när jag var sjuk. Att jag fick ligga i soffan framför tv:n med täcke och till och med äta där.

Kan vara så att det hände ett par gånger och det har fastat. Oavsett så har jag nu delat mina barnsjukdomsminnen med Ossian och därav ska vi nu handla serietidning.

När vi kommer tillbaka möter vi Sture. Sture med lastbilen!

Ossian har ett gott öga både till Sture och lastbilar och inte nog med det, vid några tillfällen har han fått åka med och vid ett tillfälle köpte dom en glass på Statoil.

När vi kommer in i hissen viskar Ossian:

”Mamma, jag brukar få åka Stures lastbil och då köper vi glass”

Japp, så är det – vissa saker lägger vi på minnet. Är rätt övertygad om att Sture, lastbilen och glassen är ett sånt minne, som har fastnat och kanske även serietidningen kommer göra det! ❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s