Tisdag 27/2

Scrollade just igenom Facebook och i flödet av alla möjliga budskap snappade jag upp:

”Jag vill yoga, för jag mår bra av yoga. För mig är yoga som att gå i terapi hos mig själv.

Jag har ju alla svaren inom mig som det så fint heter, och sant är det också. När jag yogar förstår jag varför jag mår som jag gör och känner som jag gör. Jag varken kan eller vill värja mig för de känslor som finns inom mig. Jag blir liksom ett med mig själv och känner mig levande”

Tycker det var väldigt fint, talande och håller med. Yoga är toppen men i ärlighetens namn får jag inte alltid tiden att räcka och behöver prioritera. Så ibland får yogan stå tillbaka för att ge plats åt jogg i skogen vilket även för mig kan liknas vid terapi där mina svar och tankar får ta plats utan att avbrytas.

Även funnit en ny vän, bastun! Känns kul..tidigare ogillat att basta – alltid valt badkaret här hemma. Men sen några månader tillbaka verkligen gillar kroppen att basta och den iskalla duschen efteråt är underbar! Glad att jag liksom gjorde en ”omprövning” och gav bastun ny chans.

Och detta leder mig direkt över till en helt annan sak. Inget med terapi att göra men där jag liksom bytt sida, det är ägg! (Kommer på det eftersom jag i detta nu äter ett)

Hårdkokta ägg har varit NO NO..nästan hellre varit utan än att äta det! Rinnig gula har varit det perfekta ägget! Men hör och häpna, från en dag till en annan så är den rinniga gulan utbytt till hårdkokt!

Så har du inget för dig ikväll kanske roa dig med att fundera över vilken terapiform som passar livet just nu. Var och när lyssnar du bäst på dig själv?! Och en annan kul grej, ompröva vissa saker..ett tu tre kanske du finner nåt nytt!❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s