Torsdag 1/3

Men när ska det bli mildare? Less på kylan. Morgonturen blev endast ett varv runt kvarteret. Oskönt och inte ens Diaz verkar vara emot beslutet av endast få en kort promenad.

Vi har en porttelefon utanför med knappar, tog av mig handsken för att trycka, får kalla kårar av bara tanken. Ni vet känslan av att fastna med tungan mot en lyckstolpe. Det var den känslan, fingertopparna typ fastnade.

Snart dax att åka iväg och hålla företagsyoga för ett gäng där faktiskt några har sin arbetsplats utomhus. När solen lyser och vädret är fint kan man ju känna ”lyllo er” men en dag som denna är det ingen som helst lyllo känsla utan bara ren och skär beundran! Heja er!

Till nåt annat. I dagens ÖA kan man läsa om Paradisets framtida satsningar. Man skriver att en person anställts för att göra marknadsundersökning, intervjuer och trendspaning. Det är jag!

Har inte skrivit så mycket om det här eftersom allt varit och är under process. En sjukt rolig och spännande process kan jag lova. Kommer kunna bli hur bra som helst.

Så många tankar, idéer och möjligheter. Att få vara med och skapa en plats som ska andas hälsa rakt igenom känns superkul. Finns utmaningar men oxå typ dom bästa förutsättningarna man kan tänka sig.

Igår hade jag och David möte. Vi kläckte fram en sån grym idé att man nästan skulle vilja undersöka möjligheterna till patent 😄 Fortsättning följer och just i detta nu är vi inne i ”arkitekt-fasen” och ritningar ska göras.

Sitter du på idéer, önskningar och tankar kring Paradiset SPA tar jag hjärtas gärna emot dom. ❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s