Fredag 2/3

Solen skiner, magisk morgon. Nils fotar timelapse från balkongen medan Ossian och Assar härjar runt helt obesvärade av att det rinner snor ner till munnen. Hej hej och välkommen fredag!

Tack för alla gratulationer förresten, hade nog inte riktigt räknat med det när jag igår skrev om jobbet på Paradiset. Men visst är det så, det är absolut värt ett grattis. Det är ju ett grymt hedersamt uppdrag och därav även jag som ska tacka för förtroende.

Ser så mycket fram emot att få vara med på resan. Resan som kommer skapa ett Paradis här i Övik. En plats för hälsa och välbefinnande men oxå en plats där den holistiska filosofin ska få ta mer plats. Nytänkande, rekreation och kunskap..Kommer bli toppen! Vi har alla något att se fram emot kan jag lova.

Idag jobbar jag halvdag. Så killarna, alla utom Nils ska till mormor och morfar. Lyllos dom som har så lyxig barnomsorg på fredagar. Det till om med serveras frukost där – och med ögon som strålar som solen vill Ossian försäkra sig om att han kommer få äppelmos till gröten.

Japp, äppelmos har liksom blivit deras grej, lite lyxfaktor på den eftersom det aldrig serveras här hemma. Packar ihop, pussar och Nils skjutsar!

Alla nöjda, alla glada! Lyxfaktor för mig att få äta frukost i lugn och ro! ❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s