Söndag 4/3

Det här är en hyllning till min mamma. Hon är fantastisk.

Tror jag är ganska bra på att säga det men vet oxå att jag glömmer bort/och ibland nästan tar saker för givna.

Har liksom blivit en vana att varje gång barnen varit där kommer det med matlådor hem. Vilket är en vana vi alla gillar, särskilt Ossian och Assar. Mormors torsk med äggsås kan dom inte äta sig less på. Hon lagar kläder, klipper Diaz, kommer med tulpaner och fixar allt mellan himmel och jord.

Hon bara gör det. Ibland utan att säga nåt. Jag kan märka det senare, att hon varit framme och gjort kärleksfulla handlingar.

Solen strålar och med Assar sovandes tog jag idag en tur på isen i stugan. Grymt vacker dag. Ingen speciell sträcka att åka utan bara ett staktag i taget och sen glida framåt. Inget mål mer än att vara ute.

Tankarna fick komma och gå och det var då som filmen spelade upp i mitt inre. En film med allt min fantastiska mamma gör för mig och oss. Så när jag kom tillbaka blev jag tvungen att ringa för att på något sätt säga tack för allt jag inte tackat för!

Gjorde henne såklart glad men var oxå väldigt skönt att höra att hon känner och vet min uppskattning.

”Mamma, du är omtanke, trygghet och kärlek! TACK” ❤️

…för att liksom inte glömma min pappa i det här kärleksfulla hyllningsinlägget vill jag tillägga:

”Pappa, Jag vet att du vet att jag tycker du är fantastisk!”

Kanske får du ett eget inlägg en annan gång!😘

Låt din omgivning veta att dom är fantastiska! Det känns bra i hjärtat att berätta och är säker på att det landar gott hos mottagaren!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s