Tisdag 13/3

Häromdagen reflekterade jag lite över min ångest kring moms, papper, regler och företagande. Rädslan över att göra fel.

Det är nog banne mig en sida i mig som verkligen är ett handikapp ibland.

Finns fler liknande saker som gör att det kliar i kroppen. Typ ta beslut om server, webhotell och domän till hemsida.

Ska bloggen fortsätta, var försvinner allt jag skrivit om jag stänger ner? Går det att spara på nåt enkelt sätt?

Bloggen är ju trots allt som dagboken under madrassen men med skillnad att den saknar lås, är öppen för alla och att man scrollar istället för att bläddra. Jag vill ha det kvar.

Tycker delar av den tekniska utvecklingen är svår. Svår att förstå, svåra beslut och svårt att känna mig trygg.

Alltså hela cyberrymden, internet och digitala lösningar. Hur funkar allt egentligen?

Ibland kan jag få för mig jag hamnat i fel tidsålder, kan lockas av tanken att backa bandet. Att återgå till stationär telefon och brev. Roande tanke att bli självförsörjande och byta tjänster med varandra.

Men hur det än är, det är 2018 och bara att anpassa sig. Så åter till hemsida/blogg. Rädslan att ta fel beslut och göra tokiga val. Kan allt bara försvinna? Vad passar mig?

Behöver nog bolla detta med någon bra person som har kunskap. Någon jag kan ställa frågor till som har förståelse.

Om nu en av mina negativa och jobbiga sidor må vara rädsla och ångest på vissa plan. Finns andra positiva sidor iform av att vara orädd. Orädd att ställa frågor och orädd att ta kontakt med nya människor.

Så byter nu ämne helt. Vi har skaffat dimmer. Lampan sitter uppe men dimmern ligger i kartongen.

Ingen av oss har liksom tagit tag i det. Vi vet inte hur man gör. Sen enligt butiken att en elektriker bör installera gör att vi inte kommer framåt. Ska vi ens försöka själva? Eller ska vi ringa elektriker?

Efter morgonens hundkissnig står en kille utanför porten. Det står Holmlunds elektriska på jackan. Han ska nog göra jobb hos vår granne. Säkert upptagen och inte tid men vad tusan. Tar tillfället och frågar.

Vi åker upp på sjuan och sådär dimmern på plats! Tack Urban för hjälpen! Glad jag frågade! ❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s