Torsdag 22/3

Jag har gjort en Zyto scanning. Så otroligt intressant!

Egentligen helt emot min filosofi. Att en apparat som jag lägger handen på ska kunna mäta mina system. Allt ifrån hormonsystem, immunsystem till sömn, matsmältning och ryggrad…och mycket mer!

Tycker mig känna min kropp relativt bra så lockas lite av att ”genomskåda” apparaten..haha, för det bor allt en liten skeptiker i mig. Samtidigt är en del otroligt nyfiken på vad den kan få fram. Typiskt mänskligt, att vilja ha saker och ting på papper.

Kostnad 300 kr då ska apparaten läsa av kroppens frekvenser, registrera obalanser och därefter får man en timmes privat konsultation med Susanna där hon går igenom allt.

Tar ca 15 min och sen kommer rapporten. Alltså, att säga att det som kommer ut är omfattande är ingen överdrift. Och att säga att den ljuger kan jag inte. Känns som den identifierat mig klockrent och märker hur jag bara sitter och nickar under vårt samtal.

Hon kommer med tips, råd och läser med hjälp av rapporten av mig som en öppen bok. En del av det hon säger har jag själv full koll på, annat blir en påminnelse och vissa saker känns lite som sköna aha:n.

Susanna som i grunden är sjuksköterska har jobbat många år med naturmedicin och hennes bredd, kunskap och erfarenhet känns äkta, sann och landar mjukt. Tack Susanna, du är grym!

Har nu fått rekommendationer på oljor utifrån min personliga rapport och fascineras över hur kraftfull en liten droppe kan vara. WOW!

Det som blir intressant är att kunna göra en ny scanning igen framöver och se om och hur obalanser balanseras.

I mitt fall är det ju hormonsystemet som spökar, vilket inte är en nyhet, fortsättning följer…

PS. Om du råkar bli nyfiken att Zyto göra och oljor höra. Susanna kommer upp till Övik två helger nu i april. Så det finns möjlighet, låt mig veta! Kan varmt rekommendera det! ❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s