Söndag 25/3

Sommar tider hej hej sommartider hej! Gårdagens strålar och slask liksom talar för, inger hopp och bekräftar att efter kyla, mörker och massor av snö kommer både värme och ljus.

Det liksom bara är så. Tänk att inom en snar framtid ser vi tussilago som vill hälsa på oss vid vägkanten och dofter som talar om att det är vår.

Årstider kommer, årstider går och vi följer med. Vi kan varken påskynda, välja bort eller hoppa över. (Tänker i detta sammanhang bort klimatförändringar)

Årstider liksom väder kanske kan liknas vid livets cykler. Vi kommer in i perioder där allt känns lätt, rullar på och liksom inte tar så mycket energi. Vi blommar, njuter och växer.

Men vem kan vara i blomster hela tiden? Finns det någon människa som alltid är i balans? Om den människan finns, var och hur sker utvecklingen? Hur växer man?

Kanske måste man ibland gallra bort i rabatten. Ta bort, skala av, stanna upp. Låta sig hamna i perioder där det finns utrymme för nya saker att växa och nya saker att ta plats.

Promenad med finaste vän igår. Det där var till dig. Ska bli spännande att se vad vilan och påfyllnaden kommer göra i din rabatt. Helt säker på att det som kommer, blir en vacker gåva till hela världen men framförallt till dig själv ❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s