Onsdag 4/4

För ganska precis ett år sen bestämde Ulrika och jag oss för att anordna Höga Kustens första yogafestival. Med fjärilar i magen kastade vi oss ut och sa. Nu kör vi!

Resultatet av att vi vågade genererade sedan i ytterligare ett event i februari. Och utan att skryta. Men jag är så jäkla stolt!

Vi har skapat och öppnat upp en plats för att mötas. Ett smörgåsbord av aktiviteter och möjligheten för många att komma och delta. Utvärderingar bekräftar det vi känner, sånna här event och platser behövs.

Att under några dagar koppla bort måsten gör att man kopplar av och fyller på.

Man behöver inte åka till andra sidan jordklotet eller ta flyget till någon exotisk ö. Nä, vi har liksom platsen här mitt framför näsan!

Att det sedan kräver otroligt mycket jobb att skapa är en annan femma. Att rent ekonomiskt få ihop en hållbar ekvationen är en utmaning.

Men då blir man liksom tacksam och varm långt in i hjärtat. Underbara medskapare som ser behovet och värdet i vad sånna här mötesplatser gör för oss. Dom ger av både tid och deras kompetens till symboliska arvoden. 🙏 Har sagt tack tidigare men tål att upprepas. Utan dom ingen festival.

Vad som nu ligger under planering är en festival den 21-23 september. Den här gången står jag själv som arrangör men med Ulrika som medskapare. ✨

Tanken är inte att återskapa en yogafestival på det sätt som sist. Det kan jag inte. Tanken är att skapa något nytt!

Dagarna ska erbjuda yoga, dans, föreläsning och uteträning. Man kan komma ensam eller med kompis. Dra ihop ett tjej/killgäng eller varför inte åka med sin partner. Man kan bo i friluftsbyns stugor och man deltar på det man känner för.

Har funderat mycket på namn. Vad den ska heta. Vår yogafestival innehöll så mycket mer än yoga. Så namnet kan ha varit en aningens missvisande.

Lever med en man som jobbar med film och rörlig bild. Han tjatar om hur viktigt det är med tydlig kommunikation.

Så hmm.. Har döpt festivalen till Feelgood. Ordet må vara på engelska men rymmer mycket av det jag tänkt och går i linje med det jag tänkt plocka in. Så det blir bra!

Om någon nu läser detta och spontant känner..wow..det här vill jag inte missa. Boka redan nu in helgen i kalendern.

Känner du spontant här vill och kan jag kanske bidra! Hör av dig!

Igår ett inspirerande, givande och roligt möte med Johanna, hon är med! Känns super! ❤️

Fina fina minnen ❤️❤️❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s