Fredag 11/5

Alltså, jag har kommit in i en fas där jag på något sätt återigen ifrågasätter varför jag har en blogg. Vad avsikten för mig är att dela med mig. Upplever att jag hamnar här med jämna mellanrum.

Att jag skriver saker och sen börjar funderar över om det blev för utelämnande och om det verkligen är intressant för världen att läsa. Så väljer jag att inte publicera.

Det är fasen en väldigt svår balans och vissa saker som jag vill dela kanske faktiskt på ett eller annat sätt även inkluderar familjen. Så då innebär det ju att jag lämnar ut även dom.

Har sällan tid att läsa andra bloggar men ser i mitt flöde på sociala medier när folk lägger bilder och delar sina liv. Och kan inte sticka under stolen med att jag ibland själv både reagerar och funderar över personens avsikt.

Är det bekräftelse? Viktig information? Marknadsföring? Eller varför delar man? Vad har jag att berätta?

(Känner emellanåt att det finns väldigt mycket jag vill berätta..och när jag befinner mig i ett flow av att inte fundera så mycket är det enkelt och då lägger jag inte ner energi på att tänka efter så mycket..om det nu är bra eller dåligt..)

Att ha en inredningsblogg, träningsblogg eller annan form av blogg med tydlig inriktning blir ju aldrig så personlig och privat som när man ger sig på en dagboksblogg med tankar, åsikter om högt, lågt och livets alla nyanser.

Så om någon råkar fundera, så är jag i den fasen just nu. Jag funderar över varför jag bloggar, om jag ska fortsätta och isåfall vad jag vill skriva. Får se var jag landar. 😄

Men för att dela något så tycker jag livet är ganska skönt just nu. Mycket som känns intressant och upplever att det händer spännande saker på många plan.

Kroppen pratar tydligt med mig, jag lyssnar och det är underbart.

Vi har så gott som flyttat ut till stugan och närheten till tystnad och natur är livskvalité.

Planerar en Feelgood festival för fullt. Den kommer vara i friluftsbyn den 21-23 september.

Är så otroligt glad, nöjd och stolt över schemat och innehållet. Träning, dans, yoga, föreläsningar och även möjlighet och tid för att bara vara.

Man kan komma ensam, med sin partner eller sitt kompisgäng. Hyra stuga och passa på att uppleva vår fantastiska natur som vi liksom har typ runt knuten. Skuleskogen är fantastisk! Så hoppas vi ses där!

Ha en trevlig helg 💕

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s