Fredag 29/6

Är inne i någon ”Let go-fas”. En ambition, längtan och strävan efter att låta dagen bli lite som den är tänkt. Släppa kontroll på saker och försöka påminna mig om vad som egentligen är viktigt. Tycker jag får skönast flow när jag inte planerar så mycket. Upplever att hela familjen mår bra av det. Inte redan på morgonen typ ha en tidsplan fram till sena kvällen. För det är lätt hänt! Att i huvudet skissa upp saker som ska göras och hinnas med. ..och såklart det finns det man inte kan bortse från, men tänker däremellan.

Att sitta ner på altanen utan nålar i baken över att det är disk i diskhon, att studsa på studsmattan och känna glädje i det utan att tänka att jag borde förbereda middagen, att läsa den där boken om Benjamin Björn 20 gånger även om det innebär att barnen kommer i säng senare än vanligt, vad sjutton..dom är ju glada och vi har ju mysigt. Att efter morgondoppet sitta kvar på bryggan en extra stund och låta frukosten bli när den blir.

Nu är det semester och då kan vi göra så. Släppa på kontroll och töja lite regler och ramar. För mig är det viktigt att formulera intentionen i mitt huvud! För jag vet att en just kontroll och planering är starka personlighetsdrag. (Även om jag inte är helt säker på om mina föräldrar skriver under på den om planering)

Iallafall, har ändrat skärmbild på telefonen – till en bild som faktiskt påminner mig om just det jag vill bli påmind om. Så det är ett tips. Ge dig en ny skärmbild till semestern 😊

…och en sak till. Här pladdrar jag om att inte planera så mycket..bla bla bla..Men vill ändå slå ett slag här och nu för Feelgood Festivalen 21-23 september nere i friluftsbyn.

Så kika på billetto och sök på Feelgood festival för mer information. Boka innan imorgon och du blir lite early bird och får bättre pris. Vore så kul om vi sågs där! Hjärtligt välkommen! 🌷

Ha en glad fredag!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s