Söndag och upp över öronen boostad

En söndag i all enkelhet. Startade med en morgonjogg med båda barn i vagnen och fick även med mig Nils. Skön känsla att jag fortfarande orkar och skön känsla att Ossian emellanåt fick ställa fråga: ”Var är pappa” och jag kunde svara ”Jommen, han är här bakom” 🙊 Tror dock det var av kärlek han lät mig känna att jag ”still got it”.

Har för övrigt vuxit ur alla mina träningskläder vilket innebär att jag börjat nalla på hans garderob. (Lite sådär i smyg, som jag tänker att han inte märker nåt)

Skulle nog själv bli lite lätt irriterad om jag upptäckte att mina kläder som jag planerat att ha satt på nån annan. Särskilt när man/han inte har en massa uppsättningar av löparkläder! Förlåt, jag ska komplettera min garderob!

En sväng till stugan där blåsten gjorde det nästintill omöjligt att vara ute så blev mest till att hänga inne framför brasan. Assar visade sig i något obevakat ögonblick vara grym med tuschpenna på trägolv men förutom det, en mysig dag och inget att klaga på.

En sak till med denna dag. Att få dela med sig av sin glädje och sen mötas av så mycket fina grattis gör mig alldeles varm i hjärtat. Var inte riktigt beredd på det. Känner mig väldigt uppfylld, glad och fick nån form av ”ego-boost”😘

….som om det inte räckte så ändrade jag profilbild på Facebook – bara sådär! Tyckte att det var dax att ändra från sommarbild och bad Nils ta en ny, hux flux så får man ännu mera boost. Tror jag kommer sova på små moln inatt 😘 🙏🏼

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s