Lärt mig så mycket

Två event med Ulrika och ett själv. Det har varit så fantastiskt på många sätt. Men oxå otroligt mycket jobb. Är så otroligt tacksam och glad att vi vågade Ulrika 🙌🏼

Lärt mig så obeskrivligt mycket. Mycket om mig själv, hur jag funkar i stress, när saker inte går min väg eller när allt helt enkelt går min väg. För man får liksom smaka på allt. Man löser problem som uppstår och lägger med dom bland sina erfarenheter.

Man hamnar i ett lätt euforiskt tillstånd med starkt dopaminpåslag när man i hela kroppen kan känna att det man skapar öppnar upp så mycket i så många. Det är stort!

Här det började – vårt första event

Att planera, koordinera, sprida, sälja och hinna känna efter så allt känns bra och att det man skapar kommer från hjärtat kräver en hel del.

Nu var tanken att jag själv igen skulle köra ett ytterligare event i slutet på mars men efter övervägande, intressekoll och lite realistiska samtal så landade beslutet om att ställa in tillslut mjukt och skönt.

Men är rätt säker på att jag kommer vilja skapa fler och mer event och mötesplatser framöver när tajmingen är rätt.

För känslan när man tillsammans med andra människor möts. Hjärtan öppnas, andetag blir djupare och axlar sänks är oslagbar. Vi har så mycket att ge varandra – vi är mer lika än olika.

Nu ska jag lägga energi och fokus på annat ett tag. På familj, på det lilla liv som växer och klyschigt nog så ligger det mycket i: När en dörr stängs öppnas en ny. Det skapas utrymme och tid för att plocka in nåt annat. Kanske mer blogg! Vem vet! ❤️

Feelgood winter, dig lägger vi på framtid!


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s